Érintésvédelmi felülvizsgálat a balesetmentes üzemeltetés érdekében

KapcsolatReferenciák

Új gépsorok működtetését tervezi? Erősáramú berendezés ellenőrzését kéri? Az érintésvédelmi felülvizsgálat előnyeit kihasználva biztonságot teremthet.

Egy ipari egység vagy intézmény működésének feltételei vannak. Meg kell felelni a különböző előírásoknak, amelyek kiterjednek az érintésvédelemre. A külső környezeti tényezők is komoly károkat és sérüléseket okozhatnak, ezért fontos, hogy megtörténjen a villámvédelmi felülvizsgálat.

Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy az épületben való tartózkodás biztonságos legyen. A szükséges munkák elvégzéséhez, a villámhárítók felhelyezéséhez szakértelemre van szükség. 

Az ipar ágazataiban rendszeresen működtetnek erősáramú berendezéseket, amelyek érintésvédelmi felülvizsgálata alapvetően fontos. Szakembereink nagy tudással és tapasztalattal rendelkeznek, így a munkájuk segítségével megelőzhetőek a balesetek, a katasztrófák. Az ellenőrzések előtt helyszíni felmérést végzünk, majd a műszeres mérések során megállapítjuk, hogy megfelelő-e az érintésvédelem, vagy beavatkozásokat kell végezni. 

Ha problémát fedezünk fel, pontosan feltárjuk a hibákat, és megadjuk a megfelelő tájékoztatást. Amennyiben szükségesek az azonnali helyreállítások, fontos, hogy ezek a lehető legrövidebb időn belül történjenek meg. A munkavégzésünk során dokumentáljuk a tapasztaltakat, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy az üzemeltetés hibátlanul történjen

Az érintésvédelmi felülvizsgálatot előírják a jogszabályok is, aminek teljes mértékben eleget teszünk. A gépek, az elektromos készülékek üzembe helyezése előtt szükség van az ellenőrzésekre annak érdekében, hogy biztonságos legyen a munkavégzés. 

A régi lakóházak elektromos hálózatának ellenőrzése is elengedhetetlen. A gázkazánok működésének vizsgálatára külön szabályok vonatkoznak. Szakembereink ismerik a berendezéseket, a követelményeket, és a munkájukat felelősségteljesen látják el. 

Szakértői tevékenységünk több szempontból előnyös. A gyakran előforduló tűzesetek okának kiderítése nem egyszerű, de munkatársaink alapos vizsgálatai eredményre vezetnek. 

Az áramütések érintésvédelmi hiányosságokra vezethetőek vissza, ezért fontos a javítások, a karbantartások elvégzése

Bízza ránk a káresetek kivizsgálását, és az érintésvédelmi felülvizsgálatot! Keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken!