Előzze meg a problémákat szakszerű érintésvédelmi felülvizsgálattal!

KapcsolatReferenciák

Munkaterület felszerelésére vagy bővítésére kerül sor? Igyekszik az előírásoknak eleget tenni? Győződjön meg a kiváló működésről érintésvédelmi felülvizsgálattal!

A különböző ipari területeken, az intézményekben, a létesítményekben, és más környezetben is fontos a szabályok betartása. Ha berendezések, gépek, vagy egyéb eszközök telepítésére, működtetésére kerül sor, nem maradhat el a biztonság szempontjából nélkülözhetetlen érintésvédelmi felülvizsgálat.

Minden tulajdonosnak, üzemeltetőnek a saját érdeke az önellenőrzés, ugyanis a precízen telepített, megfelelően használt rendszerek esetében is előfordulhat meghibásodás. Ennek következtében váratlanul történhet baleset, és anyagi károk is keletkezhetnek.

Bizonyára Ön is igyekszik minden ilyen gondot elkerülni, és a lehető legnagyobb biztonságban tudni a felszereléseket, valamint az adott épületben tartózkodó embereket. Az érintésvédelmi felülvizsgálat nem javítás, hanem az esetleges baleset, és egyéb probléma megelőzését szolgáló műszeres ellenőrzés. Sor kerül az érintésvédelmi hibák feltárására, amelyeket ezt követően hozzáértő szakemberek javítanak.

Jogszabályban előírtak szerint kötelező bizonyos időközönként az érintésvédelmi felülvizsgálat, amely során megállapítható, van-e olyan veszély, ami miatt további intézkedésekre van szükség. Kommunális és lakóépületekben, más környezetben a villamos berendezéseknél, áramvédő kapcsolókon, és egyéb esetekben is elengedhetetlen a feladat elvégzése. Kérjen bővebb információt tőlünk, és bízza ránk a teendők ellátását!

Csökkentse jelentős mértékben a problémák kialakulásának kockázatát! Kerülje el a komoly gondokat, és tegyen eleget az elvárásoknak! Időben kiszűrheti a hibát, megelőzheti a villamos berendezések érintéséből származó áramütést.

Ehhez kérje cégünk szakembereinek segítségét, akik megbízható megoldást nyújtanak! Nagy tapasztalattal vállaljuk az érintésvédelmi felülvizsgálatot, és más feladatokat is ránk bízhat, többek között az esetleges káresetek kivizsgálását. Tudjon meg többet a szolgáltatásunkról, és forduljon hozzánk  bizalommal!