Vállalkozásunk konkrét megoldásokat keres az elektromos iparágban amelyek megkönnyítik minden ember hétköznapját és konkrét választ jelent ezen problémák orvoslására!

Szeretnénk egy olyan komplett választ adni az adott elektromos problémára amely a legköltséghatékonyabban és gyorsabban megoldja az Ön előtt tornyosuló feladatokat.

Küldetésünknek tekintjük egy olyan kapcsolat kiépítését a megbízóinkkal ahol mindketten nyertes-nyertes összefüggésben szereplünk a munkakapcsoltunk folytán.

A Levill-Max Kft 2003 óta működő családi villanyszerelési és épület automatizálási vállalkozás. A Kft-vé válás előtt egyéni vállalkozásként működtünk. Büszkék vagyunk a 2 évtizedes tapasztalatunkra, sok referenciával és szakmai háttérrel rendelkezünk.
A Kft vezetését jó magam és feleségem látjuk el.

Vállalkozásunk filozófiája, hogy odafigyeléssel, lelkiismeretesen végezzük munkánkat, megrendelőink igényeit és az adott körülményeket figyelembe véve a lehető legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk, illetve színvonalasan kivitelezett, igényes terméket adjunk át.

Így biztosítjuk, hogy az üzleti kapcsolataink során mind megrendelőink, mind alvállalkozóink megbízható, pontos partnerre találjanak bennünk.

Tisztelettel: Horváth Levente Ügyvezető

Elérhetőségek

Levill-Max Kft.

+36-34-352-623

2881 Ászár Báthori út 5 sz

Ügyfélfogadás:

Hétfő-csütörtök: 8:00-16:00, Péntek: 8:00-12:00

Közösségi oldalak

Térkép