Pinterest
Facebook
Twitter
@LeventeLevillMa tweetjei
Youtube
Blogger
Flickr
Ügyfélfogadás: Hétfő-csütörtök: 8:00-16:00, Péntek: 8:00-12:00

Telefon: 06-20-9-749-158 E-mail: levente@levill-max.hu
Céginformáció

Vállalkozásunk konkrét megoldásokat keres az elektromos iparágban amelyek megkönnyítik minden ember hétköznapját és konkrét választ jelent ezen problémák orvoslására!

Szeretnénk egy olyan komplett választ adni az adott elektromos  problémára  amely a  leg  költséghatékonyabban és gyorsabban  megoldja  az Ön  elött tornyosuló  feladatokat.

Küldetésünknek tekintjük egy olyan kapcsolat kiépítését a megbízóinkkal ahol mindketten nyertes-nyertes összefüggésben szereplünk a munkakapcsoltunk folytán.

A Levill-Max Kft 4 éve működő családi villanyszerelési és épület automatizállási vállalkozás. A Kft-vé válás elött egyéni vállalkozásként működötünk. Közel 7 éves tapasztalattal és sok referenciával és szakmai háttérrel rendelkezünk.
A Kft vezetését jó magam és feleségem látjuk el.

Vállalkozásunk filozófiája, hogy odafigyeléssel, lelkiismeretesen végezzük munkánkat, megrendelőink igényeit és az adott körülményeket figylembe véve a lehető legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk, illetve színvonalasan kivitelezett, igényes terméket adjunk át.

Így biztosítjuk, hogy az üzleti kapcsolataink során mind megrendelőink, mind alvállalkozóink megbízható, pontos partnerre találjanak bennünk.


Tisztelettel: Horváth Levente Ügyvezető


Telefon: +36 20 974-9158
Fax: +36 34 352-623
E-mail:
Web: http://www.levill-max.hu

 


Nagyobb térképre váltás


Vissza a nyitólapra...


Impresszum és Tárhely Szolgáltató